Eko Solar

Update this listing     Add your free listing
Phone
+381 11 2...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
YugoslaviaYugoslavia
Address
Svetog Save 34
11000 Belgrade

Is this your business? Update this listing

Company Description

 



 



Еко Солар је ГЕО-ЕМР је српска висока технологија корпорације која пружа међународну енергетике и рударства индустрије са иновативним услугама геофизичких помоћу електро-магнетне резонанце метод (ГЕО-ЕМР). Нова група, која ради у ЕАМЕ, она има за циљ да буде иновативан, опортунистички и фокусирани, то је циљ да пронађе минералних ресурса по нижој цени, мањи ризик и брже од својих вршњака.



 



 



ГЕО ЕМР метод



 



Електромагнетна метод резонанце (ГЕО-ЕМР) је техника роман лежишта користе у нафтној истраживање, подземне воде и рудних лежишта претрагу и грађевинарства. Доминација ове методе у односу на друге геофизичких метода је услед високе тачности, високе резолуције и велике пенетрације чији метод је у стању. Техника пружа истраживање компаније и операторе са способношћу да укажемо на положај угљоводоника, резервоара подземних вода или рудних лежишта, пре скупа програма бушење почети.



 



ГЕО-ЕМР је изданак електромагнетне методе, а заснива се на интеракцији магнетних поља са чврстих материја и течности у земљи, који се зове гео-електромагнетног резонанцу.



 



 



Кључне предности ГЕО-ЕМР анкети:



 



- Повећање         
стопе успеха бушење



- Лед         
на бржем развоју програма



- Смањити         
број  
развојних бунара потребних кроз оптималну и позиционирање



- Смањити         
структурне неизвесности



-          
лоцирају и идентификују течности присутне



-          
Повећање резерви за идентификовање заобићи зоне



- Прекини         
бројне перспективе



-          
Омогућава ефикасан скенирање великих удаљених подручја



 



 



Међутим, најважније је да је вредност ГЕО-ЕМР истраживање даје непосредне резултате подземне композиције. Поред тога, ова техника одступа значајно од традиционалног сеизмичке метода због високог посаде мобилности и њихове минијатурни величине. Изнад свега метод је веома економичан.



Еко Солар   је такође активан на пољу трансфера технологије од стране лиценцирање ГЕО-ЕМР система   , укључујући техничку подршку.



 

Is this your business? Update this listing