SMC SRL

Update this listing     Add your free listing
Phone
+39 34891...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
ItalyItaly
Address
Via Kennedy 121/8
Tricesimo (UD)
33019

Is this your business? Update this listing

Company Description

Ndermarrja SMC Srl me Qender ne Itali, mbi me teper soi 20 Vjet, Prodhon me pervoje dhe profesionalitet makineri paketimi par produkte te ndryshme si: sheqer, biskota, grure, Ereza, buke, kripe deti, produkte te ngrira, produkte te grimcuara, mishra , lengje, produkte kozmetike, embelsira, pluhura, kafe, Duhan, périm, vaj, uthull ... Te gjitha makinerite jane te perbera dom Celiku inox AISI 304, rezistojne boue par NJE periudhe te gjate, kane NJE prodhim te sakte, te vazhdueshem dhe ne vecanti i Japin mundesine klientit te ndiejne kenaqesi par blerjen e NJE produkti te fange!

  Kemi NJE exposition par makineri paketimi qe na lejon te Kemi NJE tarif numeri makinash ne dispozicion Gati par dorezim. Jemi ne dispozicionin tuaj per tu paraqitur cfaredo lloj makinerie qe ndodhet ne Kete showroom.Disponojme edhe makineri te perdorura dhe te revizionuara.  JU PRESIN CILESI DHE CMINE Shume TE LEVERDISHME!!

Alessandro De BortoliSales ManagerSMC srl - machines d'emballage

Via JF Kennedy, 121/8

33019 Tricesimo - Udine


ITALIE

Cel: 3489112030

www.smcsrl.comwww.smcpack.it

[email protected]

Nouveau téléphone Skype des appels gratuits - SMC ID: smcsrl

Is this your business? Update this listing