L.A. Fashion Jewelry

Update this listing     Add your free listing
Phone
+31613346...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
NetherlandsNetherlands
Address
enschede 7523tx

Is this your business? Update this listing

Company Description

 








Welkom bij de webshop van L.A. Fashion Jewelry voor al Uw zilveren mode sieraden

 









In onze online shop richten wij ons voornamelijk op mode bewuste vrouwen en kinderen die graag mode sieraden dragen. Onze brede collectie zilveren mode sieraden is zo geselecteerd dat het elke outfit de finishing touch geeft of het nu gaat om zilveren ringen, zilveren oorbellen, zilveren hangers, zilveren armbanden, zilveren kettingen of complete sets.


L.A. Fashion Jewelry hecht zeer veel waarde aan de kwaliteit van de zilveren sieraden, dit is dan ook duidelijk terug te zien in onze collectie. Onze sieraden zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen zoals .925 zilver, echte edelstenen en gekweekte parels. Wij bieden dus geen zilveren sieraden aan met zirkonia, maar alleen met echte edelstenen van Amethist tot Topaas.


Ondanks onze kwaliteit streven wij ernaar om de prijzen laag te houden en bieden onze zilveren sieraden dan ook aan met een hoge korting. Laat u dan ook verbazen door onze fantastische prijzen.


Als U net als onze andere mode bewuste klanten op de hoogte wilt blijven van de laatste mode sieraden, kijkt u dan gerust verder en mocht u over iets een opmerking/aanmerking of suggestie hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.


Het team van L.A. Fashion Jewelry dankt u voor uw bezoek en wenst u veel winkelplezier in onze mode sieraden webshop .


Is this your business? Update this listing