Kucukoglu machine co,ltd.

Update this listing     Add your free listing
Phone
+90232343...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
TurkeyTurkey
Address
Fatih mah 1187 Sk.No: 3
Zip: 35410

Is this your business? Update this listing

Company Description

 Küçükoğlu Makine birinde Ar-Ge, üretim ve satış birleştiren profesyonel bir kuruluştur. Biz beton makineleri, asfalt ve toprak sıkıştırma makineleri, güç mala dahil tamping tokmak, kompaktörler, beton kesiciler, beton vibratör ve uzman bulunmaktadır. Hümanizm tasarımı dayanarak, ürünlerimizi iyi bir görünüm, güvenilir kalite ve operasyon sırasında rahat ve uygun hissettirecek istikrarlı bir performans özelliği. Onlar ISO9001 Kalite Sistemi ve CE Güvenlik Sistemi tarafından onaylanmıştır. 


Biz müşterilerimiz için maksimum katma değer yaratmak için yüksek kaliteli ürün ve hizmet tedarik. Sürekli gelişim için zaman ayak uydurmak. Biz çevre koruma ve kaynak akılcı kullanımı odaklanmak ve topluma karşı yükümlülüklerini yerine getirmek. Biz onların öz değerlerini gerçekleştirmek ve kuruluş ile birlikte büyümek. Böylece çalışanlar için çalışma koşullarının iyileştirilmesi tutmak  

Küçükoğlu Makine tüm gelişmiş teknik, tatmin edici hizmet ve rekabetçi fiyat ile birlikte müşterilerine yüksek kaliteli ürünler temin amaçlamaktadır. Biz kuruluşundan bu yana uluslararası pazarlara keşfetmeye devam ve ve Avrupa, Amerika ve Asya'dan epeyce müşterileri ile uzun vadeli iş ilişkileri inşa etmişlerdir. Ürünlerimizi güven kazanan ülke ve bölgelerde onlarca satılmaktadır ve son derece müşterilerden övgü vardır.
 

Is this your business? Update this listing