Butik Manutara

Update this listing     Add your free listing
Phone
0371 1401...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
SwedenSweden
Address
Lindvägen 21-A
33233 Gislaved

Is this your business? Update this listing

Company Description


Manutara marknadsför en chilensk uråldrig, urban, konst och hantverks tradition inom tyger, stickad och silversmide. Tillsammans med en modern anpassning, har dessa produkter en hög exklusivitet.

Alla råvaror är inhemskt chilenska, vissa innovativa som laxläder, andra traditionella. Våra tyger och garner är endas tillverkade av naturligt får och alpackaull. Garnerna är handspunna, tvättade i stenkommod och färgade med hjälp av naturliga mineraler son finns dolda i bark, bland löv, blommor och rötter, allt för att få sin speciella och naturliga karaktär. En inhemsk tradition som gått i arv i generationer. Övrigt material som kam förekomma är läder och tagel.

Materialet i våra handgjorda smycken består av koppar, silver och brons.

Laxläder

Skinn från Läx och Sabolofisken används för att skapa en form av exotiskt läder. En förnybar råvara, där fjällen behålls intakt, vilket skapar ett bra utseende med en hög motståndskraft.

Tyger

Endas ull som är tillverkat och färgat med naturliga produkter används. Alla tyger och varje plagg är designat och tillverkat av chilenska hantverkare.

Vävning

Utformning och montering av tyger och olika plagg är utvecklat med hänsyn till funktionella egenskaper som miljö och klimat. Materialet skall erbjuda komfort, skydd, kvalitet, hållbarhet och distribution.

Silversmide

Samtliga produkter tillverkas av chilenska råvaror, främst från koppar, brons, silver och olika stenar så som lapislázuli, malakit, onyx och pärlor.

Dekorationer

Vaggdekorationer och textilier för hemmet är gjorda av ull från får och alpacka, trå, koppar, brons och andra metaller, de har designats och tillverkats av Chilenska hantverkare.

Manutara arbetar för att bevara gamla traditioner, men utan våra chilenska, ädla hantverkare skulle inte detta vara möjligt.

Is this your business? Update this listing