Eko Solar doo

Update this listing     Add your free listing
Phone
+381 11 2...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
YugoslaviaYugoslavia
Address
Svetog Save 34
11000 Belgrade
Serbia

Is this your business? Update this listing

Company Description

Гео-емр    Геопхисицал Ресеарцх



 



Наши Гео-емр технологије и методе истраживања су јединствени у хидрогеолошких истраживања. То је једини метод који директно тражи одређене супстанце, као што су:



-      нафте и гаса



-      Вода



-      Руде и минерали



-      загађујућих материја у земљишту, итд



 



Тачност детекције захтева супстанце овом методом је много већи од других метода које се користе у пракси, као што су сеизмологије и Гравиметрија итд   да решава најсложеније проблеме геофизичких са много већом прецизношћу



 



 Ово је неинвазивна метода и сви се раде истраживања са површине без бушења. Дубине на коју можемо истражити су бескрајне. Практично смо радили до дубине од 8000 м. Опрема за Гео-емр истраживања може да стане у пртљажник било ког аутомобила, то је лак за употребу и не загађује животну средину. Терену радних тимова рачунати 3-9 људи (у зависности од сложености), што је много мање него код других метода.



 



Овај метод је револуционарном новином у науци и технологији савременог света, брже, цхиепер и поузданији од било ког другог познати метод. Користи се у комбинацији са другим стандардним методе истраживања, даје максималну поузданост.



 



Више информација на ввв.гео-емр.цом

Is this your business? Update this listing