Eko Solar doo

Update this listing     Add your free listing
Phone
+381 11 2...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
YugoslaviaYugoslavia
Address
Svetog Save 34
11000 Belgrade
Serbia

Is this your business? Update this listing

Company Description

Наша компанија производи »Колоидну   сребрне воде "за 7 година, а ми га прода путем сопствене мреже МЛМ овдје у Србија, Црна Гора, Македоније и Босне и Херцеговине. Желимо да се прошири на друга тржишта. Наша идеја је да пронађете сличне компаније МЛМ мрежу или било фирма која се бави са другим медицинских производа, да преузме дистрибуцију наших производа.



»Колоидног сребра вода« је најефикаснији третман за све врсте бактеријских, вирусних и пхунгус инфекција и разних органских поремећаја. Гради јак имунитет, регенерише ткива, подмлађује и дубоко чисти људски организам. разлику од антибиотика и других фармацеутских лекова, то је у потпуности безопасан и без нежељених ефеката. Зато »Колоидни сребрне воде" је све популарнији решење за већину здравствених проблема широм света.



»Еко Солар" је биггегст произвођач »колоидног сребра вода« у Источној Европи. Продаје се у апотекама, апотекама, супермаркетима и природне хране Продавнице.



»Еко Солар" је швајцарског СГС ИСО 9001-2008 сертификат за производњу и дистрибуцију производа на бази колоидног сребра и ХАЦЦП сертификат истог Инстутитион. Наши »колоидног сребра вода" је стандардног највишег квалитета. Редовно да ли је тестиран и одобрен од стране ВМА у Београду.



 



Додатне информације можете наћи на ввв.екосолар.цо.рс .

Is this your business? Update this listing