LENTSE POTGROND B.V.

Update this listing     Add your free listing
Phone
+31 88 22...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
NetherlandsNetherlands
Address
Keersluisweg 9 5433 NM Katwijk

Is this your business? Update this listing

Company Description

Lentse Potgrond produceert kwalitatief hoogwaardige potgronden. We leveren ruim 1500 verschillende mengsels. Dat gebeurt op basis van de potgrondrecepturen die wij samen met u ontwikkelen. Zo spelen we in op uw specifieke teeltsituatie.



Wij onderhouden nauwe relaties met onze leveranciers. Daarmee waarborgen we de kwaliteit van grondstoffen en continuïteit van leveringen. Ook bemonsteren we alle uitgaande leveringen. Zo ontvangt u van ons altijd een ‘substraat met zekerheid’.



Wij zijn aangesloten bij de stichting RHP, de Regeling Handelspotgronden, een kwaliteitskeurmerk. Bovendien zijn we in het bezit van een ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsnormen en productie. 



In september 2009 opende Lentse Potgrond haar nieuwe substraatfabriek in Katwijk (NB). De fabriek is veruit de modernste en meest innovatieve substraatfabriek in Europa en heeft een oppervlakte van 1,2 hectare. De maximale productiecapaciteit bedraagt zo’n 300 duizend kuub per jaar. De fabriek zit vol noviteiten die zorgen voor optimale sturing en controle van het productieproces, vanaf de aanvoer van grondstoffen tot het moment waarop het substraat de fabriek verlaat. 

Is this your business? Update this listing