IMPOPHAR TRADING HOUSE LIMITED

Update this listing     Add your free listing
Phone
+357 2286...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
MexicoMexico
Address
PO BOX 29144
1622

Is this your business? Update this listing

Company Description

Impophar TRADING HOUSE LTD είναι ο παλαιÏŒτερος και μεγαλύτερος προμηθευτής της Fitness & Beauty προÏŠÏŒντα σε Κύπρος. Απασχολεί 52 άτομα και διαθέτει 4 showrooms / υποκαταστήματα σε ÏŒλη Κύπρος. Ο στÏŒχος της εταιρείας είναι να παρέχει στην Γυμναστήρια & Νοικοκυριά, Ξενοδοχεία, Ινστιτούτα Αισθητικής και λουτρά με τα καλύτερα προÏŠÏŒντα του κλάδου και ταυτÏŒχρονα να δÏŽσει την καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πÏŽληση στην αγορά.



Στην αγορά Fitness αντιπροσωπεύει Technogym απÏŒ την Ιταλία που είναι η Νο.1 προμηθευτής γυμναστικής στην ΕυρÏŽπη, καθÏŽς και HORIZON FITNESS, Tylo Σάουνα & Χαμάμ λουτρά και PAVIGYM λύσεις δαπέδου για Γυμναστήρια.


Στην αγορά ομορφιάς που αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα των καλλυντικÏŽν και αποτελούν εμπορικά σήματα ÏŒπως Academie, biologique Recherche, Dermalogica, GM Collin, BARBARA Bort, Νύχια ΠροÏŠÏŒντα, μανικιούρ & Peticure προÏŠÏŒντα, Tattoo εξοπλισμÏŒς και προμήθειες καθÏŽς και μια πολύ μεγάλη ποικιλία ειδÏŽν μιας χρήσης.


Προμηθεύει επίσης τα Ινστιτούτα Αισθητικής με εξοπλισμÏŒ για θεραπείες προσÏŽπου, αδυνάτισμα, αποτρίχωση (IPL), Σολάριουμ, κλπ.


Is this your business? Update this listing