OuKai Trade Co.,Ltd

Update this listing     Add your free listing
Phone
86-0594-2...
Country
United StatesUnited States
Address
Room406
582 Yanshou Street
Licheng District

Is this your business? Update this listing

Company Description

Oukai Trading Co, Ltd er en spesialisert leverandør av høy kvalitet smykker, mobiltelefoner, sko, gensere, fritidsklær, vesker, caps, solbriller og klokker. Praktisk transport har brakt oss flere muligheter og konkurransefordeler i både inn- og utland markeder.

Etter mange års drift, har vi samlet dyrebar erfaring i handel med utenlandske kunder, våre produkter som selger godt i den amerikanske, europeiske, Midtøsten og Asiatiske markeder.
Ved å levere kvalitetsprodukter med et bredt utvalg av design og stiler, er vi i stand til å tilfredsstille kundenes endrede behov, slik som å maksimere sine verdier effektivt.


'kvalitetsprodukter, god service, konkurransedyktige priser og rask levering "er vårt tema .Vi vil prøve vårt beste for å gjøre deg fornøyd!
Ta gjerne kontakt med oss eller besøk vår hjemmeside for mer informasjon.


Til slutt, vi håper vi kan etablere langsiktig forretningssamarbeid med deg på grunnlag av gjensidig likeverd og fordeler! Måtte dere ha en flott dag.

smykker, mobil telefon, bærbare datamaskiner , gensere, fritidsklær, vesker, caps, solbriller, klokker, t-shirt, belter, sko

Is this your business? Update this listing