VİTAŞ FASTENERS

Update this listing     Add your free listing
Phone
+ 90-262 ...
Email
Send email
Web
Visit website
Country
TurkeyTurkey
Address
Alt Kaynarca Mah. Kafkas Sok: No: 32 34890 Pendik İstanbul - Türkiye
E-mail : [email protected] [email protected]

Is this your business? Update this listing

Company Description

Vitas A.Ş., biz esas olarak inşaat, kullanan ve aynı zamanda parçaları satan tüm sektörlere yüksek kalite ile en iyi hizmeti sunan olmuştur, yıllardır vida, civata ve 1969 yılından beri özel konnektörleri her türlü üretimini sürdürmektedir beyaz eşya, otomotiv, mobilya ve çeşitli endüstriyel tesisler.
Vitas A.Ş. hep Kuruluş tarihinden bu yana kaliteden ödün vermeden günün koşullarına göre en uygun fiyatlarla en üst düzeyde müşteri memnuniyetini tutmak amaçlanmaktadır.
Bizim makine parkı son teknolojik göre dizayn edilmiştir sistemleri. Biz hızlı süreler çalışmak kiminle üretim şirketleri için büyük kolaylık ve önemli bir ekonomik kazanç sağlamıştır. Biz iyi ve en hızlı şekilde sektörün yerli ve yabancı birçok uluslararası firma tarafından gönderilen proje dayalı önerileri yerine oylandı. Dolayısıyla bizim şirket profili, güçlü ve güvenilir. Biz pazarlarda rekabet gücü ile her zaman ön plandadır.
çözümleri oluşturmak için güçlü olmak bizim için onur ve tercih edilen bir nedenidir. Türkiye'de her zaman ilkleri elde firmamız, ilk sunta vidası ve tüketici koruma taahhüdünü imzalayan ilk şirket üretmek için ilk paslanmaz (inox) sac ve metrik vidaları, üretmek için ilk TSE belgesi almak için ilk firmadır.
Hammadde ve test sertifikası (EN 10204 3.1 B), istenen herhangi bir ürün için verilebilir. Ayrıca ürünlerimizin çoğu ETA yangın dayanımı sertifikasına sahiptir.
Biz Rosh garantisi ile üretimin gerçekleştirilmesi edilmiştir, Avrupa Birliği'nin 2002 tarihli sınırsız malzemeleri direktifine uygun olarak REACH.
üretim, ISO, IEC, CENELEC, CEN standartlarına uygun olarak yürütülmektedir.
DIN EN ISO 9001 var: 2008 - ISO 14001: 2004 - OHSAS 18001: 2007 kalite belgelerine sahip.
Bizim üretim tesisi iş güvenliği ve işçi sağlığı standartlarına uygun en son inşaat teknolojisi göre tasarlanmış ve enerji-tasarrufu ve çevre düzenlemeleri için hazırlanmıştır .
Parçaları kusur, dikkatsizlik ve cehalet lüksümüz yok. Içeriğe sahip bir fitingin sadece standartlarına göre güçlü bir kalite kontrol sistemi ile, üretim sağlanabilir. Ve bu doğru hammadde, eğitimli personel ve gerekli ekipmanları seçimi ile mümkündür. VITAS marka üretimi, ilk günden bu yana kalite öncü lideri olmuştur.
her zaman müşterilerine en üst düzeyde hizmet ve destek sunmuştur sistemi, modern ekipmanlar, laboratuvar maliyetleri ve olan çalışanları düşürmek için Ar-Ge birimi ile ürün geliştirme katkıda parçaları her türlü uzman.
Vitas geniş ürün çeşitleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. VITAS kendi ihracat kalitesi ile özellikle Almanya'da AB ülkelerinde yurtdışında kendini kanıtlamıştır.
Biz hala Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Bulgaristan, Rusya, Almanya, Fransa, İran, Irak, Suriye çeşitli şirket ve işyerlerine malzeme vermekteyiz , Afganistan, Cezayir, Tunus, Libya, Kuzey Kıbrıs ve Meksika Türk Cumhuriyeti. Ana Sektörler için Hizmetler Teklif .Construction (Endüstriyel Tesisler, Konut Projeleri) oluşmuş olup Yapı ve Prefabrik Yapıların. .Electricity Enerji Hatları aktar .Machine İmalat Sektörü .Metro ve Raylı Sistemler .Natural Gaz Çevrim Santralleri .Petro Kimya Tesisleri .Aircraft ve Uzay Sanayi .White Ürünler Ana Sanayii ve Alt-Sanayi .Automotive Ana Sanayii ve Alt-Sanayi .Furniture, Dekorasyon ve İç Mimarlık













Is this your business? Update this listing